De website is vernieuwd, er zijn nu twee sites:
  • www.liedvandemerel.nl, mijn praktijkpagina met informatie en artikelen over geestelijke en lichamelijke gezondheid en spiritualiteit.
  • www.liefdegeeftlicht.nl, een gezamenlijke pagina met Anno, over zielsliefde en de consulten die we samen geven.

Orgaantransplantatie energetisch en spiritueel bekeken

Een hoopvol gezichtspunt

In februari 2018 heb ik gemeend deel te moeten nemen aan de discussie over orgaandonatie. De onderstaande twee stukjes staan in chronologische volgorde. Directe aanleiding voor mijn bemoeienis was het stuk van Hans Stolp. Ik heb zijn bijdrage hieronder gelinkt en ook die van Huib de Ruiter, antroposofisch huisarts. Er zijn er nog heel erg veel meer, maar daarvoor verwijs ik graag naar Google. Ik heb mijn stukjes hier op de website gezet, zodat je, als je voor een gerelateerde klacht bij me komt, weet hoe ik erin sta. Daarop kun je dan je besluit baseren om wel of niet naar me toe te gaan voor behandeling of advies. Voel je vrij om me te bellen of mailen met vragen, opmerkingen of suggesties. Ook voor onderzoeksvoorstellen sta ik open.

Nog een opmerking over het verhaal van Clara Sylvia dat in beide bijdragen van Stolp en De Ruiter wordt aangehaald: de donor van Clara neemt na vier jaar wel degelijk afscheid van haar.