Consult

Bij Lied van de Merel kun je terecht voor natuurgeneeskundige therapie. Dit is een breed werkveld met verschillende werkvormen. Klik op één van de links hieronder om meer te lezen over mijn werk, ofKlik op de plaatjes voor meer informatie

Fytotherapie
Energetische therapie
Zielsliefde Anno en Merel
Zang-healing
Voeding
Reading
Zielsliefde Anno en Merel
Eigen diagnostiek
Specialisaties
Samenwerking regulier
Zielsliefde Anno en Merel
Onderzoek


Clienten met een beperking

Ik houd op verschillende manieren rekening met cliënten met een beperking. De praktijk is gelijkvloers en toegankelijk voor normale rolstoelen (niet voor grote scootmobielen, maar daarmee kun je wél tot de deur komen). Voor degenen die moeilijk naar de praktijk kunnen komen bied ik consulten aan (zieken- of verpleeg-)huis. Kun je niet op een behandeltafel klimmen, is behandeling in een andere houding ook mogelijk, aan tafel met de 'tafelsteun', op een stoel, bank, of in bed. Ik ben bekend met het gebruik van symboolkaarten en/of communicatiesoftware, zodat ik ook kan communiceren met symbooltalige cliënten.

Intakeformulier

Download hier het intakeformulier. Je mag dit meenemen naar je eerste consult. Te lastig? We kunnen het ook samen doen tijdens het consult. Geen printer? Er liggen ook formulieren in de wachtkamer. Kom een kwartiertje eerder, dan heb je tijd om 'm in te vullen. Vragen die niet relevant zijn voor jouw situatie, mag je overslaan.