Energetische therapie (healing)

Wat is energetische therapie?

Je lichaam is een vorm van energie en maakt deel uit van je fijnere, lichtere energielichaam, dat ook wel de aura wordt genoemd. Door energie via mijn handen of mijn energieveld door jouw energieveld te sturen, komen je lichaam en je geest weer in balans en word je gezond, vitaler en meer ontspannen. Het voordeel van energetische therapie is dat je niet veel hoeft te praten om toch tot een goed resultaat te komen. Je kunt rechtstreeks werken met emotionele, geestelijke en lichamelijke blokkades.

Waarom zou je voor mij kiezen als energetisch therapeut?

Iedereen kan energetische therapie geven, maar niet iedereen is even krachtig. Aanleg en ervaring spelen een grote rol. Net als de aanleg voor talen, rekenen of sporten, bestaat er een aanleg voor spiritueel genezen, oftewel energetische therapie.

Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt. Je energieveld past zich aan aan je werk. Hoe vaker je mensen je handen op legt, hoe sterker de energiestroom door je energieveld gaat. Het is net een spier die je traint. De spieren van een bodybuilder zijn ook groter en sterker dan die van een kantoormedewerker die thuis niet veel sport.

Tenslotte is je leefstijl heel erg belangrijk. Je kunt een ander niet genezen als je jezelf niet kunt genezen. Energetische therapie lijkt heel gemakkelijk, maar het is heel erg zwaar werk. Veel therapeuten worden na een aantal jaren zelf ziek, omdat ze de energetische belasting niet aan kunnen. Daarom zul je je leefstijl moeten aanpassen, zodat je energiestroom krachtig blijft en je mensen kunt blijven helpen.

Hoe zit dat dan met mij? Ik heb een aangeboren, maar ook getrainde gave. Ik heb er een stukje over geschreven op de pagina over mij. Sommige cliënten hebben bovendien een stukje geschreven over hun ervaringen met mij. Dat kan je ook een beter inzicht geven in hoe ik werk en wat ik kan. Je mag me ook altijd een mailtje sturen, of me opbellen om vragen te stellen. Ik doe niet veel beurzen, maar als ik in de buurt demonstraties geef, ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt op mijn facebookpagina zien wanneer ik aan een beurs of evenement mee doe.

Meer lezen over onderzoek van mij en anderen naar energetische therapie