Transformatie-coaching ('reading')

Voordat ik begin, moet ik eigenlijk meteen zeggen dat ik geen gewone coach ben en ook niet zo goed in coachen. Ik kan wél goed Luisteren. Naar Jou. Naar je Begeleiders. Naar mijn Begeleiders. Ik kan ook goed Kijken. Naar Jou. Naar je verleden, heden en toekomst. Hoewel wellicht niet zoals je denkt. Ik zie mogelijke wegen, tendensen in je persoonlijkheid, gevoelens en uitdagingen in je jeugd, de kracht waar je uit kunt putten en de mogelijkheden die in je liggen, maar die je misschien nog niet helemaal bewust hebt ontdekt.

De nadruk van wat ik je vervolgens vertel, ligt altijd op jouw groeiproces en op heling en genezing van oude of nieuwe wonden. Op het ontwikkelen van je potentie en het volgen van je innerlijke vuur, het laten bloeien van dat wat diep in je verborgen is. Ook vragen met betrekking tot je relaties kun je aan me stellen en met mij verkennen. Het kan gaan om relaties met je partner, ouders, kinderen, vrienden, mensenmenigtes, werkgever, werknemers, je relatie met God/de Bron/het Universum, je relatie met je Gids, of gewoon de relatie met jeZelf.

Wil je liever een toekomstvoorspelling of tarotlegging, dan moet ik je verwijzen naar collega's die daarin zijn gespecialiseerd. Mijn readings/coachings zijn zelden spectaculair op een sensationele manier, maar daarentegen bijna altijd diepgaand en transformerend.

Ik neem geen readings op. Het is belangrijk dat jouw Waarheid in jou landt en vorm krijgt. Datgene wat belangrijk is, onthou je wel. Het zet zich vast in je hart, niet in je hoofd. Daar kan het groeien, totdat het als vanzelf in je leven tot uiting komt. Hopelijk ben je dan allang weer vergeten dat je het ooit eerder hebt gehoord tijdens een sessie bij mij.

Als je bij mij op de bank zit, of bij het houtvuur in het boshuisje in het Bos van Anno, is er Ruimte. In die Ruimte kun je jezelf ontmoeten, je gevoelens laten stromen en je eigen Waarheid vinden, in mijn woorden of in die van jou, of allebei. We zijn daarin nooit alleen. Onze Begeleiders en eventuele andere zielen die je dierbaar zijn, kunnen van zich laten horen, zien of voelen.