Sta stil

(Innerlijke stem deel 2)

Wanneer heb je voortdurend toegang tot je innerlijke stem, zodanig dat je alle informatie krijgt die je voor jouw leven en voor jouw taak nodig hebt?

Van de week werd ik 's ochtends wakker en ik voelde het begrip en de kennis in mijn lijf stromen. Ik sleepte mijn notitieblok mee naar de keuken terwijl ik ontbijt maakte. Zelfs de praktische handelingen van de ochtend zaten die stroom niet in de weg. Ik zette thee en noteerde een paar zinnen. Terwijl ik fruit schilde vormden zich de volgende paar, die ik daarna in n moeite kon opschrijven.

Een cruciaal punt in mijn onderzoek werd voor mijn ogen op papier uitgewerkt en in context gezet, waardoor alles helder werd. Toen het er stond, wist ik ook dat ik vandaag niet meer zou krijgen. Dit was het, het volgende stukje komt pas als ik eraan toe ben. Ze houden daarBoven rekening met mijn drukke schema en mijn behoefte aan geaard blijven in mijn eigen lichaam en energie.

Soms heb je geen inspiratie. Dat kan komen doordat er gewoon even niks te vertellen is aan je. Maar het kan ook komen doordat je ergens geblokkeerd bent. Als je hele systeem open n stabiel is, is het ontvangen van relevante informatie heel gewoon. Dat voelt als een stroom water, maar dan in je geest. Het stroomt letterlijk van Boven naar je handen als je schrijft, of naar je mond als je spreekt.

Ik heb ook een tijdje een blokkade gehad. Ik was te druk met een stuk ontwikkeling, een stuk pijn in mijn eigen systeem. Pas toen dat werd opgelost, kon ik weer Horen, Zien en Voelen. De sterretjes spatten toen weer van de aura's af, ook op momenten dat ik helemaal niet in een verruimde staat van bewustzijn had moeten zijn. Zo simpel, maar toch weer onverwacht. Niet ng meer spiritueel ontwikkelen was wat ik nodig had, maar het oplossen van een diepe menselijke pijn.

Er zit wel een les in: wat je vooral niet moet doen, is te naarstig zoeken naar de opening naar boven als je nog niet goed geaard bent. Urenlang mediteren, teveel oefeningen met teveel nadruk op de bovenste chakra's en hogere vermogens zijn meestal niet goed voor je. Je ontwikkeling moet evenwichtig zijn. Pas als je helemaal open bent, als je ijverig je emotionele blokkades hebt doorgewerkt en je je essentie voelt in je bekken en je voeten, komt je inspiratie rustig en helder, precies als het er tijd voor is. Vroeger als ik boeken las, werd ik er ongeaard van. Nu voel ik een onophoudelijke stroom energie door mijn benen terwijl ik lees, omdat ik datgene doe waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Zo voelt dat.

Onze Helpers hebben respect voor jouw energieveld. Ze vragen niet van je dat je de ladder naar boven klimt als je voeten nog niet sterk genoeg zijn, of als je nog pijn hebt in je onderrug, je bekken, je buik of je hart. Alle energie die dan naar je toe komt, is voor jouzelf, om sterker te worden, te genezen en te helen. Je hoeft je alleen maar open te stellen en te ontvangen.

Daarna pas, als je sterk bent en stabiel, open en transparant, als Liefde vrij door je hele systeem kan stromen, komt de kennis die bedoeld was om via jou naar anderen te stromen. Het is een kwestie van geduld, maar ook van een keuze. Omarm de Liefde en heling die naar je toe komt voor JOU. Als je dat niet doet, als je alleen maar boodschappen en genezing voor anderen wilt doorgeven, kun je geen goed kanaal zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat je moet wachten tot je fysiek helemaal in orde bent en ook geestelijk verschilt iedereen van elkaar. Een open kanaal ontstaat echter pas als jij je ontwikkeling zo ver hebt uitgewerkt dat het Tijd is. Wanneer dat is, merk je vanzelf: dan gaat het stromen!

Sommige mensen willen snel, maar waarvoor loop je weg? Alleen maar voor jezelf, alleen maar voor de dingen die jou pijn doen. Als je ze oplost, hoef je niet meer zo nodig ergens naartoe. Je vlucht niet naar boven. De Liefde en de boodschappen die cht relevant zijn voor jou en anderen, komen dan vanzelf naar ju toe. Het regent dan vanzelf je hoofd, hart en ziel wel in.