Contact

Consulten energetische therapie in persoon zijn per 11 mei weer toegestaan, op voorwaarde dat je geen klachten hebt die op COVID-19 kunnen wijzen. Een consult op afstand blijft mogelijk. Beide kun je plannen in de online agenda.

In verband met Corona probeer ik mijn consulten in Emmen niet teveel te spreiden. Daarom zijn tijdelijk afspraken in Emmen alleen telefonisch of per mail te maken.

Telefoon
E-mail
06 - 396 22 324
info@liedvandemerel.nl

Locatie Utrecht-Terwijde

Musicallaan 13C
3543 ER Utrecht

rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Locatie Utrecht Centrum (Bij Avanturijn)

Voetiusstraat 3
3512 JL Utrecht

alleen rolstoeltoegankelijk op aanvraag

Routebeschrijving

Locatie Emmen (in het Ten Cate hotel)

Noordbargerstraat 44
7812 AB Emmen

niet rolstoeltoegankelijk

Routebeschrijving

Consult aan huis

Kun je niet naar de praktijk komen? Het is mogelijk om een afspraak bij je thuis of in verpleeg- of ziekenhuis te boeken. Kijk op de tarievenpagina voor de voorwaarden. Een afspraak aan huis kun je per telefoon of mail boeken.


Route Utrecht Terwijde

Parkeren

Parkeren is gratis, op straat of in de parkeergarage. Let op de borden, op sommige plaatsen mag je alleen laden en lossen.

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Terwijde loop je in 2-3 minuten naar het behandelcentrum.

Routebeschrijving vanaf treinstation Utrecht Terwijde

Als je uit het station komt met de trap of de lift, ga je rechtsaf, richting winkelcentrum Terwijde. Loop steeds rechtdoor, totdat je het gebouw van Fittherapie aan je rechterhand ziet. Onderweg zie je als eerste winkel een fietsenwinkel aan je rechterhand. Die loop je voorbij. Loop nog verder rechtdoor. Het gebouw van Fittherapie zit naast het Pick-Up Point van Albert Heijn.
Route Utrecht Centrum (Avanturijn)

Parkeren

Parkeren is hier niet gratis en lastig. Eventueel kun je ervoor kiezen je auto in een garage neer te zetten en het laatste stuk te lopen. Als je dat liever niet wilt, kun je een afspraak maken op de locatie in Utrecht Terwijde, daar is gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal loop je in 10 minuten naar Avanturijn. Je kunt ook een bus nemen naar de halte Sint Janskerkhof.

Looproute

Avanturijn is vlak achter de Dom. De Dom steekt overal bovenuit en iedereen weet waar die is. Dus vraag vooral een vriendelijke voorbijganger naar de route! Als je met je neus naar de ingang van de Dom staat, loop je links om de Dom en dan rechtdoor. Avanturijn is na een minuut (ongeveer twintig stappen na de Dom) aan je rechterhand.
Route Emmen

Als je binnenkomt

De praktijkruimte in Emmen is in het Ten Cate hotel. Er zijn twee ingangen. Kom je vanaf de parkeerplaats, dan kom je binnen bij de receptie. Sla bij de receptie rechtsaf en loop helemaal door de gang, totdat je aan je rechterhand een grote trap tegenkomt.

Kom je vanaf de straat, via de ingang met de witte bol-lantaarns? Dan loop je vanzelf tegen de grote trap aan, zodra je binnen bent.

Ga deze trap op. Bovenaan de trap ga je direct links, door een deur. Aan het einde van de gang zie je de wachtkamer: twee stoelen met een spiegel.

Parkeren

Parkeren is gratis op het parkeerterrein van hotel Ten Cate.

Openbaar vervoer

Vanaf station Emmen kun je bus 4 nemen. Stap uit bij de halte 'Hondsrugweg'.

Routebeschrijving vanaf bushalte 'Hondsrugweg'

Loop naar de dichtstbijzijnde stoplichten. Sla hier linksaf. Aan je rechterhand zie je de ingang van het Ten Cate hotel met de witte bol-lantaarns.